STÖLDMÄRKNING

Utombordare

SEK 1490 :-

Båt upp till 5 m UTAN motor

SEK 1490 :-

Båt upp till 5 m MED 1 motor

SEK 2290 :-

Båt över 5 m MED 1 motor

SEK 2790 :-

Vattenskoter

SEK 2290 :-

Vi erbjuder stöldmärkning ifrån erkända Securmark. Med hjälp av varningsdekaler, graverade ID-nummer samt pyttesmå mikromärken görs din båt/utombordare värdelös för tjuven!


Märkkoden på både båt och motor är omöjlig att avlägsna. Dessutom registreras uppgifter om objekten och dess ägare i Securmarks databas. Vid ägarbyte är det därför enkelt att kontrollera ägarförhållanden och på så sätt konstatera om båten är stulen. Ett sätt att undvika förvärv av stöldgods och att förhindra stulna båtar kan avyttras.


Tusentals micropunkter sprayas ut på olika ställen i din båt/utombordare. Dessa går att spåra med UV-ljus och är närmast osynliga. En micropunkt räcker för att kunna identifiera motorn. Motorn märks även med en unik ID-gravyr som är omöjlig att ta bort utan att det syns.


Rabatt på försäkringen!

De flesta svenska försäkringsbolag ger olika typer av förmåner när båten är stöldmärkt. Det är inte ovanligt med en rabatt på 5% eller mer beroende på typ av båt, motor och försäkringsbolag. Anledningen är naturligtvis att båten är mindre stöldbegärlig om den är märkt med Securmark.


Prislista

Klicka på bilden för att komma till vår Facebooksida.

MARINEXPERT

ÖPPETTIDER


Timmermansgatan 7

61331, Oxelösund

Tel: 073 91 222 43

E-post: jari@marinexpert.se


Måndag - Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag & Söndag: Stängt

(OBS! Övriga tider efter överenskommelser).